Ивет Лалова

Ивет Лалова

Спортист

Вече 20 години Ивет Лалова, един от най-разпознаваемите и уважавани родни спортисти е неизменно в световния елит на Царицата на спортовете. Спринтьорката, която участва на рекордна 5 олимпиада за български атлет, има зад гърба си европейска титла при жените на открито (2012) и на закрито (2005), двукратна олимпийска финалистка от Атина 2004, три пъти финалистка на световни първенства и три пъти победителка в турнири от Диамантената лига. А уникалното ѝ постижение от 10,77 сек на 100 м на купа “Европа” в Пловдив през 2004-а, я нарежда на 6-о място във вечната ранглиста на света и втора в Европа.

През 2012 тя създава и Ivet Lalova Sprint Academy в София, чиито врати са отворени за тренировки и забавления за малки и големи с царицата на спорта – лека атлетика. Тренировките се провеждат на стадион „Васил Левски» в София, където се подготвят и състезатели от всички възрасти за национални първенства и турнири.

Ивет пренася Олимпийския дух и на сцената, като inspirational speaker, споделяйки успеха си по цял свят. Без значение дали в публиката има спортисти или бизнес лидери – на тях са им нужни едни и същи умения, за да бъдат победители. Чрез своята история, Ивет вдъхновява хората, че всеки може да достигне своя олимпийски връх.

свържете се 

Ивет Лалова